TwitterFacebookGoogle

KMS Telekomunikacije je Wireless Internet Service Provider ( ISP ) ili internet provajder bezičnog interneta koji posluje vec od 1998. godine na teritorijama celoj Srbiji. Osnovna delatnost preduzeća je vezana za sistem telekomunikacija, koji pored provajdinga bežičnog interneta podrazumeva i umrežavanje, servisiranje, nadogradnju, podršku kao i prodaju računara i prateće opreme. Kao preduzeće koje posluje u svetu svakodnevnih inovacija u okviru tehnološkog razvoja, zapošljava već i broj specijalizovanih radnika koji su obučeni za rad u sistemu i uvek spremni za svaki vid podrške i izlaska u susret svakom postojecem i potencijalnom korisniku. Uz odgovarajuci tip vlasništva, društvo sa ograničenom odgovornošću KMS Net posluje kroz ogranizacionu strukturu u vidu komercijalnog, tehničkog i nabavnog sektora koju vodi generalni direktor Mlađan Ilić.

KMS Telekomunikacije pruža potpuna internet rešenja za stalno povezivanje na internet. U potpunosti zadovoljava potrebe korisnika svih profila – od individualnih koji cene posvećenost i lični kontakt do firmi koje očekuju sigurnu i efikasnu vezu sa internetom u svako doba dana. Servis sa stalnim pristupom i garantovanim protokom u svakom trenutku Vam obezbeđuje pouzdanu i ekonomičnu vezu sa internetom.

KMS Telekomunikacije Wireless Internet je ISP provajder koji radi sa kvalitetnom opremom i svi zaposleni su uvek spremni da izađu u susret velikom broju korisnika bezičnog interneta.

O tome govore i reference iza kojih stojimo, a to su sve najveće fabrike i korporacije u okruženju i šire.

Wireless internet je najisplativija, a ujedno i najkvalitetnija mogućnost povezivanja, zato što je linija fiksnog telefona uvek slobodna, a troškovi korišćenja usluge prilagođeni svakom korisniku.